Berita Utama

Penutupan Lebuhraya Selayang-Kepong dilanjutkan hingga 31 Ogos

Bermula 11 malam hingga 5 pagi berikutan kerja pemasangan panel

KUALA LUMPUR, 11 Syawal 1441H, Rabu – Penutupan lorong secara berkala di sepanjang Lebuhraya Selayang-Kepong (MRR2) arah Selayang dan Sungai Buloh akan dilanjutkan bermula esok hingga 31 Ogos depan.

MMC-GAMUDA, dalam satu kenyataan hari ini, memaklumkan penutupan jalan raya sepanjang 150 meter dari kedua-dua arah itu akan bermula 11 malam hingga 5 pagi berikutan kerja-kerja pemasangan panel besi dan sebarang kerja berkaitan.

“Selama 89 hari ini, semua penutupan jalan akan dilakukan secara serentak.

“Penutupan sepanjang 150 meter di Lebuhraya Selayang-Kepong (MRR2) arah Selayang melibatkan lorong kiri berhampiran susur masuk ke Persiaran Dagang, Sri Damansara dan dua lorong akan disediakan kepada pengguna jalan raya ke Batu Caves.

“Di lebuh raya yang sama arah Sungai Buloh pula melibatkan penutupan di lorong kiri bermula dari Pusat Perniagaan Desa Jaya/Jalan 53 dan dua lorong akan disediakan kepada pengguna jalan untuk ke Sungai Buloh,” menurut kenyataan itu.

Pengguna jalan raya dinasihatkan untuk mematuhi arahan papan tanda trafik dan pengawal bendera yang bertugas. – Bernama

Penafian: Kenyataan berita atau artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak mewakili pendirian rasmi Media Isma Sdn Bhd atau Portal Islam dan Melayu Ismaweb.net.

Artikel berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button