Berita Utama

Saya tetap sokong Ismail Sabri jadi PM: Tajuddin

UMNO Pasir Salak mahu Ismail Sabri terus jadi PM selepas pilihan raya

PASIR SALAK, 3 Zulhijjah 1443H, Ahad – “Saya tetap setia dan sokong Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, biar apa orang kata,” kata Ahli Parlimen Pasir Salak, Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman.

Bekas Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO itu berkata, sokongannya akan terus diberikan kepada Perdana Menteri dan kerajaan yang telah melakukan pelbagai inisiatif memerangi pandemik COVID-19 dan kenaikan harga barang walaupun dikecam segelintir pihak.

“Kami, UMNO Pasir Salak mahu Ismail Sabri terus menjadi Perdana Menteri selepas pilihan raya. Kita akan terus dan sentiasa beri sokongan padu untuknya,” kata Ketua UMNO Bahagian Pasir Salak itu sewaktu berucap di Kenduri Rakyat sempena program Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia (AKM) Negeri Perak 2022.

Jelas Tajuddin yang juga bekas pengarah pilihan raya UMNO, meskipun dalam keadaan negara sedang berdepan kenaikan harga barangan, Perdana Menteri berusaha menanganinya dengan memberikan pelbagai bantuan untuk rakyat.

Khamis lepas, media melaporkan Tajuddin digugurkan daripada ahli MT UMNO menerusi satu surat bertarikh 21 Jun.

Penafian: Kenyataan berita atau artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak mewakili pendirian rasmi Media Isma Sdn Bhd atau Portal Islam dan Melayu Ismaweb.net.

Artikel berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button