Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Berita Utama

Zahid ingatkan jangan salah pilih pemimpin

Penduduk Sabak Bernam, Sungai Besar, Kuala Selangor perlu kekalkan pemimpin yang ada watak baik

SUNGAI BESAR, 4 Muharam 1445H, Sabtu – Penduduk di kawasan utara Selangor diharapkan untuk tidak salah memilih pemimpin dalam memastikan pembangunan negeri itu dapat diteruskan dalam Pilihan Raya Negeri (DUN) pada Ogos depan.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, penduduk khususnya di Parlimen Sabak Bernam, Sungai Besar, Tanjong Karang dan Kuala Selangor perlu mengekalkan pemimpin yang mempunyai watak yang baik bagi menerajui kawasan berkenaan dalam memberi kemenangan kepada Kerajaan Perpaduan di Selangor.

“Kita mempunyai watak yang baik untuk terus memimpin.. malam tadi saya telah mengumumkan untuk Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Burong, kita pilih Ustaz Khir (Mohamad Khir Ramli) dalam memberikan kemenangan kepada Kerajaan Perpaduan di Selangor,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam ucapan sempena Mini Karnival Usahawan Desa (KUD)@Sungai Besar dan Sentuhan Kasih Desa Selangor di Stadium Sungai Besar, Sabak Bernam hari ini yang dirasmikan Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim.  

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan PRN di Selangor, Kedah, Pulau Pinang, Kelantan, Terengganu dan Negeri Sembilan diadakan serentak dengan 12 Ogos sebagai hari pengundian, manakala tarikh penamaan calon pada 29 Julai dan pengundian awal pada 8 Ogos.   

Sementara itu, Ahmad Zahid yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah berkata Mini KUD yang dilaksanakan hari ini merupakan antara satu terjemahan komitmen kerajaan, yang tidak pernah meminggirkan usahawan desa.

Mini KUD@Sungai Besar anjuran KKDW dari pukul 10 pagi hingga 10 malam yang berlangsung selama tiga hari akan berakhir esok. – Bernama

Penafian: Kenyataan berita atau artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak mewakili pendirian rasmi Media Isma Sdn Bhd atau Portal Islam dan Melayu Ismaweb.net.

Artikel berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button